4 порции
4 кафяви яйца
2 с.л. пресни, нарязани ситно подправки
1 с.л. олио, пресен лук
1. Вземам яйцата и внимателно счупвам острата част на черупките. Ще имам нужда от тях по-нататък. Изсипвам съдържаниет на яйцата в купа и го разбивам на пяна.
2. Смесвам подправките с яйцата.
3. Сгорещявам олиото, добавям яйцата и ги разбърквам непрекъснато, докато се сгъстят.
4. Внимателно изплаквам с вода яйчените черупки и ги напълвам с бърканите яйца. Поставям яйцата в четири красиви чашки за яйца /за предпочитане с високо столче/ и ги украсявам с няколко стръкчета пресен лук.
четвъртък, 22 октомври 2009 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар